Co. van de de Nettenindustrie van Changzhoulonglongsheng, Ltd

Wij kunnen u van het best hoog voorzien - kwaliteits breiende stof en de professionele en efficiënte technische naverkoopdienst.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit HDPE Visnetten voor verkoop
Van goede kwaliteit HDPE Visnetten voor verkoop
Customers Reviews
De lange Lange Sheng-nettenindustrie heeft een buitengewoon technisch personeel, sterk mechanisch materiaal, kan ons van een verscheidenheid van verschillende netten voorzien.

—— M. Jonas Garcia

Ik ben online Chatten Nu

Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd
Algemene Mening 2012 Internationaal Forum van Kabel en Nieuw Materiaal Algemene manager: Johnny Zhu ShanghaiTex 2009 Het beheer wordt geabsorbeerd in studie. Het personeel werkt hard. Onderhandel met buitenlandse klanten Onderhandel met buitenlandse klanten Groepsfoto met klanten in Chicago De deskundigen bestuderen en leren.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LongLongsheng
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : >150 Million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%

Co. van de de Nettenindustrie van Changzhoulonglongsheng, Ltd dat vroeger als de het opleveren het testen workshop van Co. van de Afwijkings Breiend Machines van Changzhou LongLongsheng, Ltd wordt bekend. Onze bedrijflange termijn geëngageerd aan bewijs voor onze cliënt, experiment en ontwikkelt nieuwe producten, verzamelt de technische gegevens van het stoffenproduct en het ontdekken van de kwaliteit van de breiende machine. Wij accumuleerden een groot aantal van gegevens en ervaring uit de eerste hand bij het breien van stof.

Het bedrijf werd opgericht in 2009, behandelt het een gebied van 6.000 vierkante meters. Wij hebben manager meer dan 80 en technisch personeel, soorten volledig uitgerust productiemateriaal en steunen. Nu bevat ons bedrijf reeds verschillende types van 30 breiende machines met inbegrip van 260 dubbele Model dubbele naald-bar naald-bar.286 Model dubbele naald-bar.298 van de duim de enige duim naald-bar.260 en wij ontwikkelden reeds onze eigen machines van de hoge snelheids Samengestelde naald, 5 reeksen van de uitgedreven draadtrekkenmachine; 3 reeksen van omslag. Bovendien, na verscheidene jaren van accumulatie en het tasten, vestigde het bedrijf een ook perfecte post-verwerkt productieprocessen en verwerkingsmateriaal, en bijna kan alle post-verwerkt verwerking alleen worden gedaan.

Het bedrijf onderneemt een netwerk breit stof met inbegrip van ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, ondoordringbaar maken, en productie. De producten worden ook uitgevoerd naar Japan (anti-Dierlijke Netto). Australië (Bij die opleveren). Europa (veiligheidsnet, netto windscherm, olijfnetwerk). Noord-Amerika (klamboes, visnetten), India (de bouwnetwerk, gordijnen) etc. Is Co. van de de Afwijkings Breiende Machine van Changzhoulonglongsheng, Ltd onze sterke technologie en materiaal steun.

Het bedrijf was duidelijk gemaakte niet zo lang, en het is nog tijdens een periode van krachtige ontwikkeling. Wij zoeken krachtige partners. Met het voordeel van ons technologie en materiaal, kunnen wij meer beroeps en producten en diensten van betere kwaliteit verlenen.

Oprecht wordt de rekruuttalenten van over de hele wereld, reputatie afgeleid uit de integriteit. Onze samenwerking zal u niet oprecht neer laten, zal hoop en geen pientere mensen een betere toekomst laten samen weven.

Contactgegevens
Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Zhu Kaiming

Tel.: 86-519-85325239

Fax: 86-519-85325239

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)